Dolors, la veritat és que els brunyols (com diem a l'Empordà) tenen molt bona cara. T'han sortit molt bé i segur que deuen ser molt bons. Suposo que ha estat una experiència gratificant. Espero que les indicacions que vam comentar t'hagin servit. Ja ets mestra brunyolaire. Enhorabona !
JoDEs que visc per terres gironines, sempre m'ha fet molta gràcia aquesta fal·lera "brunyolera" que li entra a tothom per setmana santa. Fins ara tenia excusa per no fer-ne, però ara que has pblicat la recepta... intentaré fer-los, i si surten bons, els tastarem tot cosint botons!!
Dolors, la veritat és que els brunyols (com diem a l'Empordà) tenen molt bona cara. T'han sortit molt bé i segur que deuen ser molt bons. Suposo que ha estat una experiència gratificant. Espero que les indicacions que vam comentar t'hagin servit. Ja ets mestra brunyolaire. Enhorabona !
ResponderEliminarAlbert
JoDEs que visc per terres gironines, sempre m'ha fet molta gràcia aquesta fal·lera "brunyolera" que li entra a tothom per setmana santa.
ResponderEliminarFins ara tenia excusa per no fer-ne, però ara que has pblicat la recepta... intentaré fer-los, i si surten bons, els tastarem tot cosint botons!!
fins divendres