martes, 7 de abril de 2009

formula de brunyols

1kg farina de força .

50gr.Matafaluga.

6 ous sencers ( els he afegit per separat)

1llimona ratllada

20gr de sal

100gr de mantega (segí)

200gr de sucre

anís, moscatell al gust

65gr de llevat de paris

un sobre de royal

llet ( la que admeti)

2 comentarios:

  1. Dolors, la veritat és que els brunyols (com diem a l'Empordà) tenen molt bona cara. T'han sortit molt bé i segur que deuen ser molt bons. Suposo que ha estat una experiència gratificant. Espero que les indicacions que vam comentar t'hagin servit. Ja ets mestra brunyolaire. Enhorabona !

    Albert

    ResponderEliminar
  2. JoDEs que visc per terres gironines, sempre m'ha fet molta gràcia aquesta fal·lera "brunyolera" que li entra a tothom per setmana santa.
    Fins ara tenia excusa per no fer-ne, però ara que has pblicat la recepta... intentaré fer-los, i si surten bons, els tastarem tot cosint botons!!

    fins divendres

    ResponderEliminar